Puut pois pihalta ja tontilta, pitkospuuta ja perinneaitaa tilalle

Palvelumme

Pihan kunnostaminen on monelle rakas harrastus ja rentouttavaa puuhaa. Aina mahdollisuutta omatoimiseen kunnostamiseen ei kuitenkaan ole. Kun tarvitset apua, ammattilaisen kautta saat käyttöösi tämän paketin:

Pihapuun poisto ja tonttihakkuut turvallisesti

Ammattilaisella on pihapuun kaatoon ja tonttihakkuisiin sopivat varusteet, koulutus ja vakuutukset. Kun tulemme tontillesi työkeikalle, mukanamme on herkkiinkin kohteisiin sopiva kalusto. Kokemuksen ja ammattivarusteiden ansiosta työ sujuu turvallisesti ja nopeasti. Tunnemme myös pihapuun poistoon tai tonttihakkuisiin liittyvät lupakäytännöt ja osaamme auttaa viranomaisille osoitettavissa lupahakemuksissa, missä sellaisia tarvitaan.

Perinneaitaa ja pitkoslankkua pihalle tai metsään

Rakennamme pitkospuut ja perinneaitaa mökin, mummolan tai omakotitalon pihaan valmiiksi asennettuna. Pitkospuut sopivat metsäpolkujen lisäksi helpottamaan kulkua vaikka oman mökki- tai kotipihan grillikatokselle, laiturille ja huussiin. Satoja vuosia suomalaiseen maisemaan kuulunut perinneaita (eli pistoaita, pisteaita, riukuaita, vinoaita...) on onneksi taas suosittu. Ja materiaalit perinneaitoihin: ne hankimme aivan tästä lähialueen metsistä.

Pienikin homma on sopivan suuri

Teemme pienetkin työt ympäri vuoden, yksittäisten puiden ja pensaiden poistamisesta ja perinnemaiseman niitosta alkaen. Kierrämme eri puolilla Joensuun seutua työtilausten mukaan ja sovitamme vierailut työohjelmaamme asiakkaan aikataulujen mukaan. Haluamme palvella henkilökohtaisella otteella ja joustavasti, "ihmiseltä ihmiselle" -tyyppisesti asiakkaita auttaen. Meille uskaltaa siis huoletta soittaa ja kysyä vinkkejä. Kysyminen ei maksa mitään, mutta se voi säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa.

Kokonaispaketissa puut pois pihalta

Jos haluat kokonaispalvelun avaimet käteen -tyylillä, niin hoidamme valtuutuksellasi asiat pihapiirissäsi alusta loppuun. Esimerkiksi jos et halua itse pilkkoa pihakoivua klapeiksi omaan takkaan tai kiukaaseen, voimme auttaa puiden tai oksien kuljettamisessa pois tontilta. Tonttihakkuissa voimme olla apuna puukaupoissa. Tarvittaessa haemme luvat puiden kaatoon viranomaisilta. Ja kyllä, meillä on myös kantojyrsin, jolla hävitämme kaadetusta puusta jäljelle jäävän kannon maan tasalle.

Lue lisää ProMaiseman palveluista

19.02.2020

Pitkospuut ovat mökkipihan somistus

Pitkospuut sopivat retkeilyreittien lisäksi somistukseksi omakotitalon tai mökin pihaan. Lue ProMaiseman Markon ja Mikan...